Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα με το Fun & Fit στον Μύλο των Ξωτικών!!!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ30.12.2022 | 1:08 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στο πλαίσιο των Χριστουγέννων εκδηλώσεων του ο ΑΠΣ Τρίκαλα και το τμήμα Fun & Fit, παρουσίασε την Παρασκευή 23/12/2022,στο Μύλο των ξωτικών, ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα Γυμναστικής για Όλους.
Σκοπός της δράσης αυτής ήταν η προβολή και η στήριξη της γυμναστικής, καθώς και η ενίσχυση της χαράς, της συμμετοχής και της ομαδικής εμπειρίας.
Το μήνυμα που θέλαμε να στείλουμε είναι πως η μαγεία της Γυμναστικής για Όλους, του αθλήματος που κερδίζει μικρούς και μεγάλους, δεν γνωρίζει όρια. Παιδιά κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης μπορούν να γυμναστούν και να ψυχαγωγηθούν, μέσα από πρωτότυπα προγράμματα που συνδυάζουν στοιχεία Ρυθμικής, Ενόργανης, Ακροβατικής καθώς και χορευτικά και θεατρικά στοιχεία
Οι αθλήτριες που πήραν μέρος είναι οι εξής:
1. Σμαράγδα Μπασδέκη
2. Δάφνη Βαΐου
3. Παναγιώτα Ζωγράφου
4. Άννα Μπαταβάνη
5. Κατερίνα Τζίκα
6. Κατερίνα Λίπα
7. Δήμητρα Κωτούλα
8. Στελίνα Κωτούλα
9. Ευαγγελία Μπαταγιάννη
10. Σπυριδούλα Σιακαβάρα
11. Μαρία Καππά
12. Εύη Καλτσά
13. Παρασκευή Παπαϊωάννου

Καλή χρονιά σε όλες και όλους!!!

Από τον ΑΠΣ Τρίκαλα

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης