Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Ο χάρτης της νέας Β’ Ερασιτεχνικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ16.06.2019 | 11:50 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Αναμονή της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής, γνωρίζουμε ποιες ομάδες και ποια σωματεία θα αποτελούν τον ποδοσφαιρικό χάρτη τη νέα σεζόν, αφού και το πρωτάθλημα της Γ΄ ερασιτεχνικής τελείωσε γνωρίζοντας φυσικά το ποιες ομάδες από εκεί πήραν το εισιτήριο της ανόδου. Παραληθαίοι και Ριζαριό ανέβηκαν στην Α΄ ερασιτεχνική από τον πρώτο όμιλο, ενώ Μουριά και Λυγαριά αντίστοιχα έκαναν το ίδιο δρομολόγιο από το Β΄ όμιλο. Κρήνη και Αστέρας Τρικάλων άφησαν την Β΄ ερασιτεχνική για την Γ΄ καθώς υποβιβάστηκαν από τον πρώτο όμιλο, ενώ Κεφαλοβρυσιακός και Φιλύρα έκαναν το ίδιο από το δεύτερο όμιλο.  Τη θέση αυτών τον ομάδων θα πάρουν ο Παλαιόπυργος, ο ΑΟΣ Σαράγιων ο Αχιλλέας Γενεσίου και ο Πρόδρομος ομάδες που ανέβηκαν από τη Γ ΄ ερασιτεχνική. Το πρωτάθλημα θα συμπληρώσουν επίσης το Γλίνος, η ΑΕΤ και η Μπάρα που υποβιβάστηκαν από την Α΄ ερασιτεχνική και μένει να δούμε σε ποιον όμιλο θα τοποθετηθούν

 

Τα φαβορί για άνοδο Α΄ όμιλος.

 

Σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να κατατάξουμε ομάδες όπως το Ζάρκο που τερμάτισε τη χρονιά που μας πέρασε στην Τρίτη θέση και αγωνίστηκε στον αγώνα κατάταξης. Εάν κρατήσει τον περσινό κορμό είναι σίγουρα το φαβορί για την άνοδο. Το Κηπάκι από την άλλη μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτήν την κατηγορία όπως επίσης το Γριζάνο, οι Καρυές ομάδες υπολογίσιμες που διαθέτουν δυνατά ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να μπουν και οι ομάδες που έπεσαν από την Α΄ όπως η Μπάρα, η ΑΕΤ και το Γλίνος οι οποίες θέλουν να επιστρέψουν στην παραπάνω κατηγορία.

 

Για κάτι παραπάνω Α΄ όμιλος.

 

Στόχο να βρεθούν ακόμη υψηλότερα από εκεί που τερμάτισαν πέρυσι και να κάνουν ίσως και την έκπληξη είναι ομάδες όπως ο Άγιος Οικουμένιος, το Αρδάνι, η Βασιλική, τα Αμπελάκια, η Ακαδημία 1,  ο Πηνείος το Πετρωτό ο Λόγγος και η Αγία Κυριακή ομάδες που εξασφάλισαν άνετα την παραμονή θέλουν τη νέα σεζόν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

 

Τα φαβορί για άνοδο Β΄ όμιλος

 

Εδώ ομάδες όπως ο Ασκληπιός Πιαλείας, ο Ασπρόβαλτος, η Θεόπετρα το Πρίνος και το Παλαιομονάστηρο σύλλογοι που τερμάτισαν ψηλά στη βαθμολογία, κάποιοι πιο κοντά στην δεύτερη θέση άλλοι πολύ κοντά, θα διεκδικήσουν με τον τρόπο τους και την εμπειρία τους την άνοδο στην καινούρια χρονιά στο πρωτάθλημα της Β ΄ ερασιτεχνικής.

 

Για κάτι παραπάνω Β΄ όμιλος.

 

Βυτουμάς, Βαλτινό, Τζούρτζια, Ροπωτό,Γόμφοι, Δενδροχώρι Χρυσομηλιά, Φωτεινό ομάδες που δεν είχαν θέμα όσο αναφορά την παραμονή τους στην κατηγορία του χρόνου μερικές από αυτές θα παλέψουν για την παραμονή τους ενώ άλλες για το κάτι παραπάνω και ίσως και την έκπληξη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι πρέπει να ενισχυθούν σε ότι αφορά το θέμα του ρόστερ για να έχουν βλέψεις για παραπάνω.

 

Για την υπέρβαση και την παραμονή.

 

Για την υπέρβαση και την παραμονή είναι εύλογο να βάλουμε τις ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην κατηγορία από τη Γ΄ ερασιτεχνική όπως ο Παλαιόπυργος, ο ΑΟΣ Σαράγιων, Ο Αχιλλέας Γενεσίου και ο Πρόδρομος. Ομάδες που ανέβηκαν φέτος με μια εξαίρεση ότι οι απαιτήσεις της νέας χρονιάς είναι περισσότερες σε σχέση με την μέχρι πρότινος κατηγορία που αγωνίζονταν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενισχυθούν σε ότι αναφορά το θέμα του ρόστερ για να μπορέσουν να έχουν μια αξιοπρεπή πορεία και να αποφύγουν τα χειρότερα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης