Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων στο αφιέρωμα στην Παράδοση «Στην υγειά μας»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ24.01.2020 | 5:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 40 μελή αποστολή συμμετείχε στα γυρίσματα της εκπομπής του ΣΚΑΪ ‘’Στην υγειά μας ρε παιδιά’’ του Σπύρου Παπαδόπουλου που προβάλλεται από το ΣΚΑΪ με αφιέρωμα στην παράδοση.

Παρουσιάστηκαν αξιόλογα χορευτικά τα οποία παρουσίασαν χορούς από πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας. Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  με την καθοδήγηση  των χοροδιδασκάλων του Παναγιώτη Μάνου και Κάτιας-Νανάς Μάνου παρουσίασε χορούς της Δυτικής Θράκης, της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Ο Χ.Ο.Τ. όπως πάντα άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο χορευτικά όσο και ενδυματολογικά προβάλλοντας τα Τρίκαλα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Σημειωτέον δε όπως ανέφερε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σ’ αυτό το γύρισμα συμπλήρωσε 90 παρουσίες στην εκπομπή ‘’Στην υγειά μας ρε παιδιά’’!!!… Κορυφαίοι μουσικοί συνόδευσαν τα χορευτικά συγκροτήματα όπως ο Νίκος Φιλιππίδης, Γιώργος Κοτσίνης , Χρήστος Κιτσόπουλος, Παν. Λάλεζας, Χρ. Μητροπάνος, Γ. Υφαντής, Λ. Φιλιππίδη, Αρετή Κετιμέ, Βαγ. Δημούδης, Μαν. Κουτσαγγελίδης κ.ά.

Η εν λόγω εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο 25.1.2020 & ώρα 9 μμ. από τον ΣΚΑΪ  TV.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης