Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

O χορός αρχίζει ξανά στην TDA! Νέες εγγραφές-έναρξη τμημάτων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ18.08.2020 | 2:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις που διανύουμε όλοι μας, ενας από τους ωραιότερους τρόπους εκτόνωσης είναι ο χορός. Στις 24 Αυγούστου η Ακαδημία Χορού Τρικάλων ανοίγει με τεράστια αγάπη και συνέπεια τις πύλες της για τη νέα σεζόν!

Νέες εγγραφές  αλλά και νέα τμήματα θα είναι στη διάθεσή σας   για να  έχετε μια ευρεία γκάμα να επιλέξετε!  Latin, Tango Salsa, Bachata, Kizomba, Hip-Hop, New Style Hip hop, Break Dance , Commercial,  Street High Heels, Dancehall, Oriental, Contemporary, μουσικοκινητική αγωγή, cheerleading,lindy hop aerial hoop είναι κάποια από τα είδη που διαθέτει η Ακαδημία Χορού Τρικάλων. Τμήματα για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα.Η TDA ειναι φημισμένη για τις επιτυχημένες αγωνιστικές της ομάδες! Για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει τη μαγευτική εμπειρία των αγώνων μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να λάβει μέρος στις νέες ομάδες που θα δημιουργηθούν. Μην ξεχνάτε πως αν ετοιμάζεστε για γάμο η TDA σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ονειρεμένη χορογραφία για τον πρώτο σας χορό. Τέλος η Ακαδημία Χορού Τρικάλων, είναι μια σχολή που παρέχει τη δυνατότητα επαγγελματικής κατάρτισης και μελλοντικής απορρόφησης στο δυναμικό της σχολής. Είτε ως ατομική εκπαίδευση, είτε ως ομαδική, η επαγγελματική εκπαίδευση λειτουργεί όλο το χρόνο. Σημειωτέων πως είναι η μοναδική σχολή χορού στα Τρίκαλα που πιστοποιεί δασκάλους μέσω της IDTA (International Dance teachers association).

Μια πολύ σημαντική επισήμανση. Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη κατάσταση λόγω του Covid-19  Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων έχει λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο για την ασφάλεια όλων.  Τα μέτρα ήδη υπήρχαν στη σχολή όμως για μεγαλύτερη ασφάλεια, έχουν αυξηθεί. Μπορείτε να ενημερωθείτε γι αυτά μέσω της γραμματείας της σχολής.  Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον η TDA δίνει τη δυνατότητα για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στα μαθήματα για λόγους υγείας  ή για προσωπικούς τους λόγους, να παρακολουθήσουν τα μαθήματα online .

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της σχολής είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί νέους και παλιούς μαθητές όλων των ηλικιών με την πιο όμορφη χορευτική διάθεση αλλά και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη σχολή καθημερινά  για πληροφορίες , έναρξη τμημάτων και εγγραφές από τις 24 Αυγούστου

Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-14.00 και 18.00 με 22.00

Σάββατο 11.00-14.00

Διεύθυνση: Ασκληπιού και Βύρωνος 11

Τηλέφωνο 2431038082

Fb Ακαδημία Χορού Τρικάλων.

Μένουμε Ασφαλείς Χορεύοντας!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή