Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Ο χορός μας ενώνει»: Μια ξεχωριστή εκδήλωση από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Τρικκαίων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ19.05.2024 | 9:03 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη 21 Μαΐου, στις 7 μ.μ., το πάρκο του Άι Γιώργη  θα γεμίσει μουσική, χορό και χαμόγελα, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων διοργανώνει την εκδήλωση «Ο χορός μας ενώνει». Αυτή η μοναδική μουσικοχορευτική συνάντηση υπόσχεται να προσφέρει στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη βραδιά.

Η εκδήλωση, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις, στοχεύει να δημιουργήσει μια χαρούμενη και φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπου ο χορός θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο DJ της βραδιάς θα αναλάβει να μας διασκεδάσει με ένα πλούσιο ρεπερτόριο από διάφορα είδη χορού, καλύπτοντας όλα τα γούστα και εξασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Τρικκαίων ενθαρρύνει όλες τις Τρικαλινές και τους Τρικαλινούς να φέρουν μαζί τους τις χορευτικές τους παρέες και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Η εκδήλωση “Ο χορός μας ενώνει» αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά, να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε υπό τους ήχους αγαπημένων μελωδιών.

Η συμμετοχή σας θα τιμήσει ιδιαίτερα το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Τρικκαίων και θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας βραδιάς γεμάτης ενέργεια και χαρά. Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης και να περάσετε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

Σας περιμένουμε όλους για μια βραδιά γεμάτη χορό, μουσική και διασκέδαση!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης