Τετάρτη 28.07.2021 | Εορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δροσίς, Τίμων, Τίμος, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμα, Χρυσοβαλάντης, Βαλάντης, Βαλάντος, Χρυσοβαλάντος, Χρυσοβαλάντω, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντω

Ο Δ. Μετεώρων γιορτάζει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ22.08.2018 | 4:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Μετεώρων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ» γιορτάζει την φετινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο διοργανώνοντας δύο μουσικές συναυλίες υπό το φως του φεγγαριού.

Η μαγεία του φεγγαριού, λίγο πριν γίνει ολόγιομο, θα μας αγγίξει και θα μας χαρίσει μία αξέχαστη βραδιά, κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, με τη συνοδεία παλιών γνωστών μελωδιών. «Φεγγάρι μάγια μου ‘κανες», Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 20:30 στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου (έναντι ΓΕΛ Καλαμπάκας). Παράλληλα, το τηλεσκόπιο της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας θα βρίσκεται εκεί, για να μας ταξιδέψει στις γειτονιές του σύμπαντος.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 21:00, πιστοί στην παράδοση ετών, γιορτάζουμε την «Αυγουστιάτικη Πανσέληνο». Το συγκρότημα «Μελωδία» θα μας οδηγήσει με αξέχαστα ελληνικά τραγούδια σε φεγγαρόφωτα μουσικά μονοπάτια, στο Πάρκο της Θεόπετρας, κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο του προϊστορικού σπηλαίου.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop