Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Δ. Παπαστεργίου για την πορεία των έργων στα Τρίκαλα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ24.05.2024 | 3:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το σχόλιο του για την πορεία των έργων στην πόλη των Τρικάλων έκανε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ας πάρουμε με τη σειρά τα πράγματα. Οι δρόμοι σκάβονται γιατί αλλάζει το δίκτυο ύδρευσης, με ένα πολύ μεγάλο έργο που αφορά τη δημόσια υγεία. Οι ποδηλατόδρομοι επίσης, σαν το παραποτάμιο, προχωράνε με ικανοποιητικό ρυθμό.

Για την κεντρική πλατεία η άποψη μου είναι συγκεκριμένη, ότι κακώς αφήσαμε τον εργολάβο τόσο πολύ καιρό να μας κοροϊδεύει. Το τι μπορεί να γίνει σε έναν εργολάβο που δεν δουλεύει είναι πολύ σαφές. Μπορώ να καταλάβω πανδημίες, φυσικές καταστροφές, κλπ, αλλά όλα αυτά σαν δικαιολογίες κάποια στιγμή τελειώνουν.

Στο να κηρυχθεί έκπτωτος ο εργολάβος εξαρτάται μόνο από το τι διακυβεύεται. Αν φοβάσαι μην χάσεις το ΕΣΠΑ, δεν το κάνεις. Αν το ‘χεις ήδη χάσει το ΕΣΠΑ, δεν έχεις κανένα λόγο να μην το κάνεις. Αυτό που συνέβαινε πέρυσι στη δική μου θητεία ήταν η πρώτη περίπτωση. Για την πορεία του έργου αυτή τη στιγμή φταίει ο εργολάβος».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης