Πέμπτη 02.02.2023 | Εορτάζουν: Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα

Ο Δημήτρης Λύπας Αντιδήμαρχος Τουρισμού στον Δ. Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ29.01.2020 | 5:31 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λύπας αναλαμβάνει την θέση του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Μετεώρων, μετά από απόφαση του Δημάρχου κ. Θοδωρή Αλέκου.

Στόχος του Δημάρχου Μετεώρων είναι να ενισχύσει την ομάδα του Τουρισμού, με ένα πρόσωπο που κατά τη διάρκεια της πολυετής ενασχόλησής του με την Αυτοδιοίκηση, έχει επιδείξει διάθεση συνεργασίας σε πολλαπλά επίπεδα και είναι γνώστης των θεμάτων της περιοχής.

Ασφαλώς ο τομέας του Τουρισμού, είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος στην ΕΡΕΥΝΑ η επιλογή του Δημάρχου τον τιμά και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Αλέκος είχε επιλέξει να κρατήσει ο ίδιος το κομμάτι του Τουρισμού, αλλά όπως φαίνεται θέλησε να εκμεταλλευτεί την δυνατότητα που του έδωσαν οι αλλαγές για τον ορισμό άμισθων αντιδημάρχων και να ενισχύσει την ομάδα στον συγκεκριμένο τομέα, που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τον Δήμο.

Όπως μας τόνισε ο κ. Λύπας, η θέση του οποίου πρέπει να σημειώσουμε πως είναι άμισθη, πιάνει αμέσως δουλειά και θα ενημερωθεί για όλα τα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όσον αφορά τον ειδικό συνεργάτη του Δήμου Μετεώρων που είναι υπεύθυνος του Τμήματος Τουρισμού κ. Σπύρο Νικολογιάννη, ο νέος Αντιδήμαρχος τόνισε μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Σταγών, μετά από σχετική ερώτηση, πως θα ήταν καλό να μην απομακρυνθεί, καθώς είναι γνώστης του θέματος, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Δήμαρχος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ