Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στην Καλαμπάκα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ29.07.2019 | 2:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

O Δημήτρης Ζερβουδάκης για μια εμφάνιση στην Καλαμπάκα την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 στον κήπο του Theatro Hotel. Στα πλαίσια του METEORA SUMMER LINE NIGHTS που διοργανώνεται από το Theatro Hotel  και τη μουσική σκηνή Αέρινο για μία και μοναδική εμφάνιση.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός  στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας, επισκέπτεται την Καλαμπάκα , επιφυλάσσοντας στο αγαπημένο του κοινό μια δυναμική μουσική παράσταση.

Παλιά αλλά και νέα στοιχεία στον ήχο διαδέχονται την γνησιότητα της καλλιτεχνικής πορείας  του Δημήτρη Ζερβουδάκη, προσφέροντας την αμεσότητα της ζωντανής επαφής, με την ”αλήθεια” ως βασικό μέσο γεφύρωσης με το κοινό του .

Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του συνοδεύουν πέντε εκλεκτοί μουσικοί, διαμορφώνοντας μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό κι ανατρεπτική διάθεση.

Συμμετέχουν

Παναγιώτης Κουτσούρας (τρίχορδο μπουζούκι)

Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο)

Γιώργος Μακρής (πνευστά)

Θανάσης Αρχανιώτης (τύμπανα)

Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

Ωρα έναρξης 9.00μ.μ.

Είσοδος: 12€ – Προπώληση: 10€

Σημεία προπώλησης:ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ Αέρινο καφέ μπαρ, Theatro Hotel & Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος στα Τρικαλα

Tηλ. Επικοινωνίας & Κρατήσεων: 2432094444, 6974816991

Σας περιμένουμε όλους για νύχτες μαγικές στη σκιά των Μετεώρων!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop