Κυριακή 29.05.2022 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στο πλευρό του Δ. Μουζακίου

ΤΟΠΙΚΑ25.09.2020 | 6:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου, από την καταστροφική πλημμύρα της 18ης Σεπτεμβρίου, επέδειξε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στέλνοντας σήμερα το πρωί φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης στο Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Την αποστολή συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Άργους –  Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος και ο Τοπικός Σύμβουλος της κοινότητας Άργους, Ανδρέας Σαρρής.

Κοντά στους ανθρώπους του Δήμου Μουζακίου που δοκιμάστηκαν από τη θεομηνία είναι και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας, που έστειλε τρόφιμα μακράς διαρκείας. Συγκινητική, ολοένα και περισσότερο η προσφορά επιχειρήσεων και απλών πολιτών που ο καθένας με τον τρόπο του συμβάλει στο να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου (ΔΗΚΕΔΗΜ), με υπαλλήλους του Δήμου Μουζακίου και την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών, συντονίζει την όλη κατάσταση στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, καθημερινά (09:00 – 15:00). Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μουζακίου 2445042091.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης