Σάββατο 24.10.2020 | Εορτάζουν: Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και οι Δημοτικές – Τοπικές κοινότητες έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο στηρίζοντας τους πληγέντες της Καρδίτσας

ΤΟΠΙΚΑ02.10.2020 | 7:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Φαρκαδόνας με την συνεργασία των Δημοτικών και Τοπικών του κοινοτήτων αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάγκη να υποστηριχθούν οι πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην γειτονική Καρδίτσα, δημιούργησε σε λίγες ημέρες δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης , συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η πρόσκληση του Δήμου για παροχή βοήθειας είχε μεγάλη ανταπόκριση  και οι Δημότες παρά την οικονομική κρίση που βιώνουν,  προσέφεραν και συνέβαλλαν στην ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες .

Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν στην Φαρκαδόνα και από εκεί μεταφέρθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας όπου και παραδόθηκαν. Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας λόγω του κορωνοϊού.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια βοήθειας (πολίτες, συλλόγους, επιχειρήσεις) , δείχνοντας την αλληλεγγύη τους ,  για τους συνανθρώπους οι οποίοι βίωσαν και βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop