Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Ο Δήμος Πύλης στον Μύλο των Ξωτικών

ΤΟΠΙΚΑ22.11.2019 | 5:17 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Στο πλαίσιο προβολής και διαφήμισης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής ο Δήμος Πύλης εξασφάλισε την ενοικίαση εκθεσιακού περιπτέρου στον χώρο του «Μύλου των Ξωτικών», στο οποίο προτίθεται να φιλοξενήσει επιχειρηματίες και παραγωγούς του Δήμου που επιθυμούν να προβάλουν την επιχείρηση ή το παραγόμενο είδος τους. Σημειώνουμε ότι ο χώρος του περιπτέρου διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για έκθεση και προβολή με όλους τους δυνατούς τρόπους (ενημερωτικό υλικό, φυλλάδια, προβολές, παρουσίαση προϊόντων, δωρεάν προσφορά δειγμάτων κ.α.) και η συμμετοχή είναι για όλους δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Απασχόλησης και Τουρισμού του Δήμου Πύλης στο τηλ. 24343.50317.

Αναμένονται επισκέπτες

Ήδη πάντως, πέρα από τις όποιες δράσεις του δήμου Πύλης, οι επαγγελματίες στον τουρισμό τρέχουν να προλάβουν τον ελάχιστο χρόνο που έχει μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα και κυρίως την έναρξη του Μύλου των Ξωτικών που και φέτος θα προσελκύσει χιλιάδες κόσμου. Όπως αναφέρουν από τα ξενοδοχεία ήδη η πληρότητα κινείται πολύ υψηλά. Και σε άλλες περιοχές βέβαια του νομού το ίδιο. Στα Τρίκαλα ήδη η εύρεση δωματίου είναι δύσκολη, ενώ μερίδιο έχει φυσικά και η Καλαμπάκα, όπου και πολλοί θα επιλέξουν για τα Χριστούγεννα τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης