Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Δήμος Τρικκαίων για την συνάντηση με τους κατοίκους των Μεγάλων Καλυβίων

ΤΟΠΙΚΑ12.09.2023 | 3:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα που του έθεσαν, έδωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκο Σακκά σε Επιτροπή Κατοίκων των Μ. Καλυβίων που τον επισκέφθηκαν.

Το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου 2023 η ομάδα των κατοίκων μετέβη στο Δημαρχείο Τρικκαίων, προκειμένου να θέσουν βασικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους ενός χωριού που βρίσκεται αντιμέτωπο με τεράστια προβλήματα από την πλημμύρα.

Ο Δήμος Τρικκαίων εξάλλου είχε συντονίσει σειρά ζητημάτων στο χωριό στη διάρκεια της πλημμύρας (από την εξεύρεση πρόσβασης για να ξεκινήσει το έργο απεγκλωβισμού, το κέντρο συντονισμού, την παροχή εμφιαλωμένου νερού, τις συνεχείς προσπάθειες για το δίκτυο υδροδότησης, την καθαριότητα κ.α.).

Πλέον, η επόμενη ημέρα αφορά στο πώς θα επιλυθούν άμεσα θέματα, τόσο για όσους παραμένουν στα Μ. Καλύβια, όσο και όσους έχουν απεγκλωβιστεί, διαμένοντας στα Τρίκαλα (σε ξενοδοχεία που μίσθωσε ο Δήμος Τρικκαίων ή σε οικεία τους πρόσωπα).

Οι απαντήσεις του κ. Σακκά αφορούσαν στα ζητήματα που τέθηκαν, όπως αποζημιώσεις και διαδικασία καταγραφής, κατοικίες, στέγαση, ύδρευση. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων στάθηκε ιδιαιτέρως στο ζήτημα των νεκρών ζώων, εξηγώντας αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθείται και από τον Δήμο Τρικκαίων, βάσει των συγκεκριμένων οδηγιών που δόθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Από το γραφείο Τύπου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης