Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Δήμος Τρικκαίων τιμά τη Μητέρα παιδιών με Αναπηρία

ΤΟΠΙΚΑ12.05.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εκδήλωση για να τιμήσει τη Μητέρα Παιδιού με Αναπηρία και να συμβάλλει στην καθιέρωση παγκόσμιας Ημέρας ”Μητέρας παιδιού με αναπηρία” στις 14 Μαΐου κάθε χρόνου, διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων.

Το τμήμα Φροντίδας Παιδικής Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων προετοίμασε τη σχετική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 στον αύλειο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφερθεί “νότα” αισιοδοξίας και να αποδοθεί τιμή στις μητέρες με παιδί ΑμεΑ. Ταυτόχρονα, ενισχύεται η προσπάθεια, ώστε η 14η Μαΐου να καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα “Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία”

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν παιδιά με αναπηρία από όλες τις δομές που λειτουργούν στα Τρίκαλα και αφορούν άτομα με αναπηρία, αλλά και παιδιά από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του δήμου Τρικκαίων.

Θα υπάρχουν, ακόμη, δράσεις συμπερίληψης για άτομα με αναπηρία, αλλά και ομιλίες από ειδική παιδαγωγό και μητέρες παιδιών με αναπηρία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης