Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο «ΕΑΥΤΟΣ» μας στο πάρκο του Άη-Γιώργη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ03.04.2023 | 6:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ με τιμή δέχτηκαν και πραγματοποίησαν το κάλεσμα του ΚΔΑΠ ΜΕ ΑΓΑΠΗ για περίπατο και παιχνίδια στη φύση.

Με αφορμή τη 2η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αυτισμό, το ΚΔΑΠ ΜΕ ΑΓΑΠΗ και τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ περπάτησαν και έπαιξαν για τον αυτισμό στο πάρκο του Άη Γιώργη.

Ειδικότερα, τη Πέμπτη 30/03 στις 18:00 το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕ ΑΓΑΠΗ έφτασε με ειδικό όχημα στην αυλή του ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ και παρέλαβε τα παιδιά. Έφτασαν όλοι μαζί στο πάρκο του Άη Γιώργη και η δράση άρχισε. Η χαρά, το γέλιο και οι νέες φιλίες απογείωσαν το γεγονός.

Στο τέλος αυτό που έμεινε είναι η αγάπη, η αποδοχή, η θετική ενέργεια και ο σεβασμός!

Από τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης