Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας ανακάλεσε την επιστολή για το ΞΕΝΙΑ

ΤΟΠΙΚΑ27.05.2018 | 12:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ήταν επιστολή του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και όχι του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρει με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Μάλιστα στην ανακοίνωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ φαίνεται πως δεν υπάρχουν αποκλίσεις σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής, διαφωνούν στο διαδικαστικό και καταγγέλλουν τον Πρόεδρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε – Κυρίες και Κύριοι Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρούσα επιστολή το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας προχωρά στην ανάκληση της τοποθέτησης που περιέχεται στην από 18-5-2018 επιστολή περί του ζητήματος αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ.

Είναι αυτονόητο ότι ως Σύλλογος – ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε- σαφώς τασσόμαστε υπέρ της ανάπτυξης και της προόδου της πόλης μας, αλλά και της τουριστικής εξέλιξης της ευρύτερης περιοχής, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, καθώς πάγια θέση μας είναι πως ο τουρισμός αποτελεί το καλύτερο προϊόν που διαθέτει ο τόπος μας.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της παραπάνω από 18-5-2018 επιστολής, εκφράζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη και τοποθέτηση του Προέδρου του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Θεολόγη Μαντάρα, στην οποία προέβη χωρίς να τηρηθούν οι τυπικές διαδικασίες που προβλέπονται από το Καταστατικό μας, δηλαδή χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και έγκρισή της από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Ενήργησε αυθόρμητα, κάτω από συναισθηματική φόρτιση και με γνώμονα την επιθυμία προσφοράς, ως άνθρωπος του τουρισμού, χώρος από τον οποίο προέρχεται.

Κατόπιν αυτών, ανακαλούμε την από 18-5-2018 επιστολή μας, θεωρώντας την ως μη γενομένη, και παρακαλούμε να δεχτείτε την απόφασή μας αυτή».

Επίσης,από το ΔΣ του Συλλόγου ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 6μμ θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στα Γραφεία του με τα εξής θέματα:

– Εγγραφή νέων μελών

– Συζήτηση για ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου

– Δήλωση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές

Δεν απομένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Δημάρχου και των Συμβούλων στην συνεδρίαση της ερχόμενης Παρασκευής , μετά από την εξέλιξη αυτή και αν θα υπάρχει νέα επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου πριν από την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης