Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο εκατομμυριοστός επισκέπτης στον Μύλο των Ξωτικών

ΤΟΠΙΚΑ31.12.2018 | 12:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 30 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα, ο επισκέπτης υπ’ αριθμόν 1.000.000 πέρασε την είσοδο του Μύλου των Ξωτικών. Το αλάνθαστο σύστημα καταγραφής που χρησιμοποιείται επί 8 χρόνια, εντόπισε την οικογένεια από τα Φάρσαλα, που με το μωράκι τους επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ήταν εκεί, ο πρόεδρος της e Trikala επίσης, και τα δώρα… έπεσαν βροχή. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου καλωσόρισε τους επισκέπτες με τον σημαδιακό αυτόν αριθμό και ευχαρίστησε όλους, όσοι επισκέπτονται τα Τρίκαλα. Επίσης, αναφέρθηκε στη μεγάλη χαρά που δίνει σε όλους, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας.
Ο κ. Γιάννης Κωτούλας μοίρασε αναμνηστικά δώρα και δωρεάν είσοδο σε παιχνίδι στο Fun Park του Μύλου.
Και εν μέσω των Ημερών Παραμυθιού που την ώρα εκείνη πραγματοποιούνταν, με το ζεστό χαμόγελο όλων (επισκεπτών και εργαζόμενων) διαπιστώθηκε ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι μόνο το ρεκόρ που και φέτος φαίνεται ότι θα καταρριφθεί. Αλλά ότι κάθε επισκέπτης στα Τρίκαλα, μπορεί να ζήσει τη μαγεία των γιορτών, είτε είναι παιδί, είτε μεγάλο παιδί

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης