Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Ο εθελοντής Λευτέρης Αβραμόπουλος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.09.2022 | 3:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε εθελοντική δράση προετοιμασίας φαγητού για τους συνανθρώπους μας συμμετείχε κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ ο Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Όπως σημειώνει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook «Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη ΔΕΘ και τις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Μια από αυτές ήταν και η προετοιμασία φαγητού για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μια Εθελοντική Δράση Κοινωνικής Προσφοράς, όπου όλοι μαζί, στελέχη του Υπουργείου και των Δομών Φιλοξενίας Μεταναστών μαγειρέψαμε 100 μερίδες φαγητό, οι οποίες διατέθηκαν σε απόρους μέσω του συσσιτίου που διενεργεί ο Ιερός Ναός Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τέτοιες ενέργειες μας γεμίζουν, τέτοιες ενέργειες μας κάνουν να βλέπουμε την ουσία της ζωής, την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη συνεργασία. Είμαι περήφανος για ό,τι κάνουμε με τους συνεργάτες μου…».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης