Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. επιβράβευσε την προσπάθεια και την επιτυχία

ΤΟΠΙΚΑ29.12.2018 | 2:21 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Σε μια ζέστη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων απένειμε τα Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας στους αποφοίτους Λυκείων του νομού Τρικάλων που εισήχθησαν με άριστα σε αντίστοιχα τμήματα ελληνικών πανεπιστημίων.

Η εκδήλωση θεσμός για τα τοπικά κοινωνικά δρώμενα διεξήχθη στην αίθουσα  «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.».

Ειδικότερα το Αριστείο Φιλολογίας «Χρίστος Θεοδωρίδης» απονεμήθηκε φέτος στην Μαρία-Ραφαέλα Τσίγκα του Ευαγγέλου και της Κων/νιάς, απόφοιτη του 1ου Γεν. Λυκείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με 18.582 μόρια. Το Αριστείο περιελάμβανε ειδικό δίπλωμα τιμής και χρηματικό βραβείο 500 ευρώ, το οποίο είναι χορηγία της Τρικαλινής ομ. καθηγήτριας του Αριστ. Παν/μίου Θεσ/νίκης κ. Νίκης Παπατριανταφύλλου-Θεοδωρίδη, εις μνήμην του αειμνήστου συζύγου της Χρίστου Θεοδωρίδη, κλασικού φιλολόγου – καθηγητή του Α.Π.Θ. Επίσης θα της δοθούν δωρεάν και όλοι οι διαθέσιμοι τόμοι του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά» (πάνω από 20) και άλλες εκδόσεις του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.
Έπαινος αποδόθηκε στην Αλίκη Φλιούκα του Βασιλείου και της Ελένης, απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη επίσης στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστ. Παν/μίου Θεσσαλονίκης με 18.067 μόρια. Ο  Έπαινος συνοδευόταν από ειδικό δίπλωμα τιμής και δωρεά όλων των διαθεσίμων τόμων (πάνω από 20) του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά» και άλλων εκδόσεων του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης