Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. συγχαίρει την Κρυσταλλία Μαντζανά

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.04.2023 | 7:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Φιλολογικός Ιστορικός Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων συγχαίρει την Κρυσταλλία Μαντζανά, ενεργό μέλος του Συλλόγου και Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για την επιλογή της ως μέλους του Δ.Σ. του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών. Η ιδιαίτερα τιμητική αυτή θέση αναδεικνύει το επιστημονικό έργο της αρχαιολόγου και την συμβολή της στην επισταμένη καταγραφή και ανάδειξη των ιστορικών μνημείων της Δυτικής Θεσσαλίας∙ η δε επιλογή της από τη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ) τεκμηριώνει την επιστημοσύνη της και την αναγνώριση της άοκνης  ερευνητικής της προσπάθειας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης