Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

Ο φερετζές έπεσε…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ27.06.2018 | 5:48 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Οι φαιδρές δηλώσεις των τελευταίων ημερών αποκαλύπτουν τη γύμνια του πολιτικού προσωπικού. Από τη μία ο Καμμένος παλεύει με τους ανεμόμυλους που θέλουν να τον ανατρέψουν από την καρέκλα στην οποία έχει στρογγυλοκάτσει τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια κάνοντας  τη μία κωλοτούμπα  μετά την άλλη και από την άλλη έρχεται ένας βουλευτής του Ποταμιού το οποίο (ακόμη) παραμένει στο Κίνημα Αλλαγής να πει ότι θα βάλουν πλάτη για να μην πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο Σπύρος Δανέλλης που μετέχει κανονικότητα στα όργανα του Κινήματος Αλλαγής η πρόεδρος του οποίου Φώφη Γεννηματά μόλις πριν από ένα ζήτησε άμεσα την παραίτηση της κυβέρνησης. Κι αν δεν φτάνει αυτό, είναι ο ίδιος βουλευτής που μόλις πριν από δέκα μέρες υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης την οποία τώρα θέλει να στηρίξει αν χάσει τη δεδηλωμένη λόγω του ότι φυλλοροεί το κόμμα του κ. Καμμένου! Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Προφανώς και όχι…  Όλα αυτά αναδύουν κάτι παραπάνω από την οσμή της αισθητικής τους. Αποδεικνύουν ότι όλα γίνονται για την καρέκλα.

…Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τους παίρνει στα σοβαρά  ο κόσμος. Γιατί δεν τους πιστεύουν οι πολίτες. Γιατί οι έρευνες της κοινής γνώμης δείχνουν τη βαθιά απογοήτευση της ελληνικής κοινωνίας από τους πολιτικούς. Είναι οι ίδιες έρευνες που δείχνουν τη δημοκοπική κατάρρευση τόσο των ΑΝΕΛ όσο και του Ποταμιού. Δεν τους φταίνε οι δήθεν σκοτεινές δυνάμεις και τα παράκεντρα εξουσίας που απεργάζονται παρασκηνιακά σενάρια σε βάρος τους. Είναι οι ίδιοι που με τις δηλώσεις και τις πράξεις τους που παίρνουν διαζύγιο από την κοινωνία. Ο  φερετζές  με τον οποίο είχαν μασκαρευτεί πέφτει και πλέον φαίνεται η πολιτική τους γύμνια.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης