Δευτέρα 05.06.2023 | Εορτάζουν: Δωρόθεος, Δωροθέα, Πλούταρχος, Κύνθια, Κυνθία, Απόλλωνας, Απόλλων, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Σεληνιάς, Σελήνος, Σελήνιος, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα

Ο Γ. Καταβούτας για την ανακοίνωση του ΤΕΕ

ΤΟΠΙΚΑ12.04.2023 | 5:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΕΕ για σοβαρά ζητήματα στα έργα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην πόλη σχολίασε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Καταβούτας.

Όπως είπε «Δεν αναιρούμε τον γνωμοδοτικό χαρακτήρα του ΤΕΕ, αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της ανακοίνωσης και το γεγονός ότι μας κοινοποιεί προβλήματα. Έχουμε γνώση και εμείς διαφόρων θεμάτων και το αντιμετωπίζουμε συνεχώς.

Με κάποιον εργολάβο έχουμε φτάσει σε σημείο να μπούμε σε διαδικασία να στείλουμε χαρτιά, που σημαίνει ότι στο τρίτο χαρτί που θα του στείλουμε ο εργολάβος θα κριθεί έκπτωτος. Υπάρχει εντολή του Δημάρχου για συγκεκριμένο έργο, ώστε να του κάνουμε διακοπή εργασιών και να πανικοβληθεί ο εργολάβος. Θα περιμένουμε ακόμα λίγο να συνετιστούν, αλλά μετά το Πάσχα στενεύουν τα περιθώρια.

Η υπηρεσία μας ελέγχει ό,τι μπορεί, και όπου δούμε κακοτεχνία βάζουμε τους εργολάβους να το ξανακάνουν. Δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλά έμπειρα εργατικά χέρια, και έτσι γίνονται λάθη στις κατασκευές.

Πάντως, σαν προσωπικό παράπονο θα περίμενα το ΤΕΕ να πει και μια καλή κουβέντα για όλα τα έργα που τρέχουν αυτή τη στιγμή, και είμαστε όλη τη μέρα έξω προσπαθώντας να αλλάξουμε την πόλη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης