Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Γ. Κουτσονάσιος για τις συγκεντρώσεις

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ16.05.2023 | 6:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το σχόλιο του για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις έκανε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Κουτσονάσιος:

«Εγώ με τον θεσμικό ρόλο που έχω πηγαίνω σε όλες τις συγκεντρώσεις υποψηφίων του κόμματος, και βλέπω ότι όλοι οι υποψήφιοι μας έχουν πολύ κόσμο. Και επειδή άκουσα πολλά τις τελευταίες μέρες για την συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα προχθές, έχω να σας πω ότι οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων μας έχουν όλες περισσότερο κόσμο από ότι είχε ο Τσίπρας. Πώς είναι δυνατόν να λένε οι συριζαίοι ότι ο Τσίπρας είχε περισσότερους από το Μητσοτάκη; Γελάνε και οι πέτρες με αυτά. Τον τριπλάσιο κόσμο είχαμε.

Και εξ άλλου, γιατί ήρθε ο Τσίπρας, αφού είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα ‘ρθει; Ήρθε γιατί αναστατώθηκαν με αυτό που έκανε η Νέα Δημοκρατία, και τον έφεραν άρον – άρον.

Εμείς και έργο έχουμε να δείξουμε και τρέχουν οι υποψήφιοι μας, με μεγάλη βεβαιότητα πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα μας δώσει πρωτιά, κάθε μέρα αυξάνεται η διαφορά μας. Ακόμα και οι άνθρωποι που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, στην παράσταση νίκης δίνουν νίκη της ΝΔ.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης