Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης στο ACTION 24

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ13.03.2024 | 5:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24 και στην εκπομπή του έγκριτου δημοσιογράφου Νίκου ΥΠΟΦΑΝΤΗ, μίλησε ο Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλαχογιάννης.

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης, ως κατ’ εξοχήν γνώστης του Κυβερνητικού Προγράμματος της Παράταξης στην κατάρτιση του οποίου συμμετείχε, απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις επ’αυτού, τονίζοντας ότι “όλες οι δεσμεύσεις μας, θα γίνουν πράξη στην τρέχουσα τετραετία. Αποδείξαμε ότι τηρούμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας.”

Ακολούθως ο Αν. Γραμματέας αναφέρθηκε στα τρέχοντα και υλοποιούμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ, αλλά και του Αναπτυξιακού Νόμου για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες.

Με την μακρά του εμπειρία και τις γνώσεις του επι του αντικειμένου, ανέλυσε λεπτομερώς τις ευκαιρίες για τους ενδιαφερόμενους, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπως φάνηκε από τα πολλά μηνύματα στην εκπομπή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης