Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης για τον Γιάννη Σακελλαρίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ19.08.2020 | 5:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μήνυμά του για το θάνατο του Γιάννη Σακελλαρίου ο Ηλία Βλαχογιάννης αναφέρει:
Έφυγε από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πολύ καλός φίλος, ένας πολύτιμος συνεργάτης..

Ο Γιάννης Σακελλαρίου υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα , με σημαντική προσφορά στην κοινωνία και στην αυτοδιοίκηση. Με τίμησε με τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού “Τρικαλινη Πρωτοπορία” και εκλέχθηκε ομόφωνα δύο φορές Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Σαν Πρόεδρος της Επιτροπής για την ανάδειξη της θυσίας των υπερασπιστών του ηρωικού υψώματος 731,έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο γι αυτό που σήμερα όλοι τιμούμε.

Σαν Δήμαρχος Οιχαλίας και Φαρκαδώνας, είχε τη δική του ξεχωριστή παρουσία στα κοινά και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι πολιτικοί…

Με τίμησε με τη φιλία του και τη διαχρονική στήριξή του.

Στην οικογένεια του, στους συγγενείς του, στους φίλους του, απευθύνω θερμά συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Πάτρας γης  που θα τον σκεπάσει.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης