" /> Ο Ηλίας Βλαχογιάννης στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας - Η ΕΡΕΥΝΑ
Δευτέρα 05.12.2022 | Εορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαββούλα, Σαβούλα, Σαβούλη

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.11.2022 | 6:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) στο Βόλο, παρέστη ο πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δ.Σ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελούν οι Έλληνες αστυνομικοί και στη διαχρονική υποχρέωση της Πολιτείας να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης τους.

Τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, απαιτούν στήριξη από όλο τον πολιτικό κόσμο, γιατί το αγαθό της ασφάλειας είναι “εκ των ων, ουκ άνευ ” και πρέπει να παρέχεται σε επάρκεια στους πολίτες.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ θα πρέπει να εφαρμόζουν τους νόμους με επιείκεια, ευθυκρισία και κοινωνική ευαισθησία, γιατί “άκρα νομιμότης, άκρα αδικία”…

Παράλληλα ο Ηλίας Βλαχογιάννης υπενθύμισε τις κατά καιρούς παρεμβάσεις του υπέρ των ενστόλων, κατά τη θητεία του στη Βουλή των Ελλήνων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βλαχογιάννης ήταν από τους ιδρυτές του συνδικαλισμού στην Αστυνομία, πρώτος αιρετός Πρόεδρος επί δεκαετία της ΠΟΑΞΙΑ και νυν Επίτιμος Πρόεδρος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης