Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

Ο κ. Παπαδόπουλος και οι ομοιοί του στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α συνεχίζουν να εμπαίζουν τους πολίτες θεωρώντας τους ανόητους

ΑΠΟΨΕΙΣ17.07.2018 | 4:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η άρση της κηδεμονίας των δανειστών γίνεται στα δεδομένα μιας δύσκολης Ευρωπαϊκής πραγματικότητα, με αυτόν τον τίτλο ξεκινάει ακόμη μια αρθρογραφία των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στον νομό μας – Ο Αύγουστος φτάνει και το αφήγημα της δήθεν καθαρής εξόδου στήνεται με αργό αλλά σταθερό ρυθμό.

Του Παναγιώτη Πιλάτου

Ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος μνημονεύει στο άρθρο του ευρωπαϊκούς θεσμούς, ευρωπαίους αξιωματούχους, ακόμη και τους διεθνείς οίκους οικονομικής αξιολόγησης, οι όποιοι όπως αναφέρει στο κείμενο του αναγνωρίζουν πως η Ελλάδα γυρίζει σελίδα.

Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο χάρη στη μεγάλη προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης και κυρίως των πολιτών της, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλους.

Η έννοια της πολιτικής ηθικής και αξιοπρέπειας δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σας κ. Παπαδόπουλε – Απροκάλυπτα κοροϊδεύετε τους πολίτες, προτάσσοντας το αφήγημα της καθαρής εξόδου και των προτεραιοτήτων που χρειάζονται για την άμεση ανάκαμψη των οικονομικών και κοινωνικών δεικτών.

Είναι εξοργιστικό που στην επιστολή σας αναφέρεστε στους ανέργους και τα χαρισματικά παιδιά που αναγκάστηκαν λέτε σε μετανάστευση, δεν ξέρω αν σας το είπαν αλλά δεν αναγκάστηκαν, επί των ημερών σας και των έργων σας αναγκάσατε χιλιάδες νέους και νέες να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό – τους αναγκάσατε – τους αναγκάσατε,  σας το λέω ξανά.

Μιλάτε για αξιοπρεπή αμοιβή όταν εσείς οι ίδιοι είχατε υποσχεθεί κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, όταν εσείς οι ίδιοι και ο ίδιος λέγατε στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας πως θα επαναφέρετε τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και όμως από 1/1/2019 θα επέλθουν νέες περικοπές με δική σας υπογραφή.

Μιλάτε για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη, όταν εσείς οι ίδιοι παρουσιάζετε πρωτόγεννή πλεονάσματα παράλληλα με στάση πληρωμών οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες και υπερφορολόγηση των πάντων.

Αναφέρεστε σε νεοφιλελεύθερες δοξασίες, όταν εσείς οι ίδιοι επιβάλλατε στην χώρα μας, με τους χειρισμούς σας αδιανόητη λιτότητα για σύγχρονη δυτική Δημοκρατία, δέσμευση της δημόσιας περιουσίας στο υπερταμείο και σκληρή επιτροπεία με πλεονάσματα εξοντωτικά για την μεσαία τάξη για τα επόμενα 5 χρόνια.

Όλα τα παραπάνω κ. Παπαδόπουλε είναι γνωστά σε εσάς, προσπαθείτε αδίκως να παρουσιάσετε μια εικόνα που δεν υπάρχει.

Κλείνετε το κείμενο σας με την φράση πως θέλετε να συμβάλλετε στην ολιστική ανασυγκρότηση της πανέμορφης χώρας που μετατράπηκε σε οικονομικό προτεκτοράτο των δανειστών της. Αν είχα γάτα κ. Παπαδόπουλε θα την έβαζα να κλαίει με αυτές τις γραμμές που διάβασα στο κείμενό σας.

Στο μόνο που συμβάλλατε είναι στην ολιστική καταστροφή της κοινωνικής και οικονομικής συνοχής της χώρας και με δική σας υπογραφή κ. Παπαδόπουλε μετατρέψατε προτεκτοράτο των δανειστών την χώρα μας.

Ειλικρινά θλίβομαι που φωνάζετε πλέον με τις δηλώσεις σας πως ανήκετε στην κατηγορία των πολιτικάντηδων και αν δεν ντρέπεστε εσείς και όμοιοι σας από τα τόσα ψέματα που λέτε, να είστε σίγουροι πως ντράπηκαν τουλάχιστον τα στοματά σας για εσάς.

*O Πιλάτος Παναγιώτης είναι μέλος της ΚΕ (ΜΕ.ΣΥ.Α) και της Επιτροπής Νέων του Ποταμιού

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ