Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Κώστας Φαμίσης και επισήμως Διευθυντής Πολιτιστικής Κληρονομιάς Θεσσαλίας – internasional Action art

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ26.03.2024 | 12:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθήνας από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τον διεθνής οργανισμό International Action Art έγινε και επισήμως ο διορισμός του συντοπίτη πανεπιστημιακού και επιχειρηματία Κώστα Φαμίση ως Διευθυντής Πολιτιστικής Κληρονομιάς Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση με θέμα “Δύο Αγνοί αγωνιστές υπέρ της Ελευθερίας” Μάρκος Μπότσαρης-Λόρδος Βύρων είχε εξαιρετική επιτυχία και στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών ο πρόεδρος του ομίλου κ. Γιάννης Μαρωνίτης έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Φαμίση για την πλούσια δράση και προσφορά του στον πολιτισμό και όχι μόνο και τον όρισε επισήμως στην θέση του Διευθυντή Πολιτιστικής Κληρονομιάς Θεσσαλίας.

Από την πλευρά του ο Κώστας Φαμίσης, εμφανώς συγκινημένος και εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων από το πυκνό ακροατήριο, ευχαρίστησε για την τιμή τονίζοντας μεταξύ άλλων:

Αγαπητέ κ. πρόεδρε

– Σας ευχαριστώ θερμά , από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη , την εκτίμηση που μου δείξατε και σήμερα με Τιμάτε με τον διορισμό μου ως Διευθυντή ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σας διαβεβαιώ ότι θα προσφέρω τα μέγιστα, η βοήθεια μου θα είναι ουσιαστική στον τομέα της: Πολιτιστικής Κληρονομιάς – της Αειφόρου Τουριστικής Ανάπτυξης, στον τομέα της Άυλης Εκπ/κης – Πνευματικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς και στο Φυσικό Περιβάλλον της πρόσφατα πληγωμένης Θεσσαλίας.

κ. Πρόεδρε εσείς προσωπικά και τα μέλη του Δ.Σ είσθε ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ με ήθος και αξίες. Η κοινωνία έχει ανάγκη από επιφανείς ανθρώπους, πρότυπα φιλανθρωπίας και αρετής, που στηρίζουν τη γνώση, την επιστήμη, την τεχνολογία αλλά και τον πολιτισμό.

Σας Ευχαριστώ θερμά και πάλι για την εξαιρετική τιμή στο πρόσωπό μου.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης