Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Κώστας Φαμίσης στην Διεύθυνση Πολιτιστικής Κληρονομιάς Θεσσαλίας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.03.2024 | 10:21 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Διευθυντής Πολιτιστικής Κληρονομιάς Θεσσαλίας-internasional Action art πρόκειται να διοριστεί επίσημα τις επόμενες ημέρες ο συντοπίτης Κώστας Φαμίσης.
Η ανακοίνωση αυτής της εξόχως τιμητικής θέσης για τον Καλαμπακιώτη πανεπιστημιακό δάσκαλο και επιχειρηματία έγινε επισήμως με σχετική πρόσκληση από τον πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO κ. Γιάννη Μαρωνίτη, ο οποίος βρέθηκε στην Καλαμπάκα.
Η σχετική εκδήλωση με τον διορισμό του Κώστα Φαμίση θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 20-03-2024 επίσημα και ώρα 19:00 στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα. Όπως τόνισε ο κ. Μαρωνίτης η προσωπικότητα και η πολυσχιδής δράση και ανιδιοτελής προσφορά του αποτέλεσαν τα κριτήρια για την ανάληψη της θέσης αυτής.
Με τον Κώστα Φαμίση στο πόστο αυτό είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν πολλά και σημαντικά πράγματα για το Θεσσαλικό διαμέρισμα και την περιοχή μας ειδικότερα καθώς αποκτά έναν άξιο πρεσβευτή που έχει να προσφέρει πολλά και αξιόλογα πράγματα…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης