Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

Ο Κουβέλης στον πάγκο του Μεγαλοχωρίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ16.10.2019 | 1:42 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Το νέο της τεχνικό ανακοίνωσε η Θύελλα Μεγαλοχωρίου

Ο λόγος για τον έμπειρο προπονητή Χρήστο Κουβέλη με πολύ βαρύ βιογραφικό και παρουσία σε αρκετές ομάδες στα Τρίκαλα αλλά και εκτός νομού.

Ο Κουβέλης είναι διπλωματούχος προπονητής, καθηγητής φυσικής αγωγής, που ξεκίνησε ως γυμναστής στη μεγάλη ομάδα του Πανηλειακού, δίπλα στο Σάκη Τσιώλη στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Εν συνεχεία ανέλαβε τους ερασιτέχνες του Πανηλειακού , για να μετακομίσει στον Ολυμπιακό Ζαχάρως τον οποίο ανέβασε από το τοπικό στη Δ’ Εθνική.

Ακολούθησε η συνεργασία του με διάφορες ομάδες της Αττικής, ενώ πριν μερικά χρόνια εργάστηκε στον Πορταικό, επιλέγοντας εν συνεχεία να αποσυρθεί προσωρινά.

Ωστόσο, το πλάνο του Νίκου Γεροκώστα και η δέσμευσή του ότι έρχονται αρκετοί ποιοτικοί παίκτες τον έκαναν να δει ότι κάτι καλό θα γίνει στο Μεγαλοχώρι και έτσι οι δύο άνδρες έδωσαν σήμερα τα χέρια.

Ο Κουβέλης θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της Θύελλας στο κυριακάτικο φιλικό με τη Θεόπετρα.

 

Αποκτήθηκαν οι αδερφοί Ανδρέου

 

Το ξεκίνημα για τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής δεν ήταν καλό και για αυτό ευθύνεται το ότι μέχρι πρόσφατα η ομάδα είχε αρκετά κενά στο ρόστερ

Πλέον όμως ο “Μουφ” παίρνει το θέμα επάνω του και εμφανίζεται αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα προκειμένου αυτή να μπορέσει αρχικά να εκπληρώσει το στόχο της παραμονής και εν συνεχεία να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας αποκτήθηκαν δύο πάρα πολύ ποιοτικοί γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τα αδέρφια Σπύρο και Αποστόλη Ανδρέου.

Ο πρώτος αγωνίστηκε στο παρελθόν σε αρκετές ομάδες και ακόμη και στον Πλατανιά την εποχή που η ομάδα ήταν στη Σούπερλιγκ, ενώ ο δεύτερος μέχρι πρότινος ανήκε σε ερασιτεχνική ομάδα της Κρήτης.

Με τις δύο αυτές μεταγραφές ενισχύεται ιδιαίτερα το ρόστερ της Θύελλας στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έπεται και συνέχεια.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης