Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δείχνει το μέλλον του Δ. Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ04.10.2023 | 8:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ολοκληρώνει μία προεκλογική περίοδο, που η αλήθεια είναι πως θα την ζήλευαν Δήμαρχοι πολύ μεγαλύτερων, πληθυσμιακά τουλάχιστον, Δήμων. Και μην βιαστείτε να πείτε για το επικοινωνιακό. Όχι δεν έχει να κάνει με αυτό.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το πως βλέπει, αλλά και το πως θα χτίσει την επόμενη μέρα του Δήμου Μετεώρων. Συνεργάστηκε με την επιστημονική κοινότητα, συζήτησε, ζήτησε προτάσεις και απόψεις, και κυρίως άκουσε αυτά που έχει να πει η τοπική κοινωνία, για να καταλήξει σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο.

Ταυτόχρονα κατάφερε να δημιουργήσει ένα συνδυασμό που να πρεσβεύει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και κυρίως ένα συνδυασμό που ενώνει. Με ανθρώπους ικανούς, με όρεξη για δουλειά.

Από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της «Δύναμης Ευθύνης» απέδειξε έμπρακτα πως είναι ένα άνθρωπος με ηγετικές ικανότητες και στην αυτοδιοίκηση, αλλά και ένας άνθρωπος που μπορεί ο Δήμος Μετεώρων να στηρίξει επάνω του ένα μέλλον πιο σύγχρονο, πιο δημιουργικό, πιο ανθρώπινο.

Όσο για το τι θα γίνει την Κυριακή, το κλίμα στην Καλαμπάκα και στα χωριά του Δήμου Μετεώρων, «μιλά» από μόνο του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης