Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Μ. Μπαγιώτης για την 20λεπτη καθυστέρηση που έσωσε 55 ανθρώπους

ΤΟΠΙΚΑ03.03.2023 | 6:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα λεπτά που έσωσαν από το δυστύχημα τους 55 επιβάτες και τους υπαλλήλους του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα περιέγραψε, καλεσμένος σε έκτακτη τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ ο συνδημότης μηχανοδηγός Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ο Μιχάλης Μπαγιώτης, ο οποίος υπήρξε μηχανοδηγός του δρομολογίου του Προαστιακού περιέγραψε στην εκπομπή και στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ τα όσα διαδραματίστηκαν από την αναχώρηση του δρομολογίου από την Θεσσαλονίκη στις 10:40 το βράδυ της αιματοβαμμένης Τρίτης, που λίγο έλειψε να εξελιχτεί σε μεγαλύτερη τραγωδία με ακόμη περισσότερα θύματα.

Όπως ανέφερε 20 περίπου λεπτά καθυστέρησης στο σταθμό του Λιτοχώρου, έσωσαν 55 ανθρώπους, καθώς αν δεν σταματούσε ο Προαστιακός στο Λιτόχωρο για να προπορευτεί η εμπορική αμαξοστοιχία τότε, θα μιλούσαμε για σύγκρουση δυο επιβατικών τρένων με ακόμη περισσότερα θύματα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης