Τρίτη 26.09.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ο Ν. Σακκάς για την υποψηφιότητα Μητσιούλη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ31.08.2023 | 4:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ήρθα για να ενώσω τον συνδυασμό και όχι να διχάσω, δήλωσε μιλώντας στη Λέσχη 97,6  ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, σχετικά με φημολογούμενες αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Γιώργου Μητσιούλη ως υποψηφίου:

«Εγώ, σαν υποψήφιος και επικεφαλής, θέλω το ποσοστό της Επανεκκίνησης να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό. Και θα το καταφέρω αυτό, βάζοντας ως υποψηφίους ανθρώπους που κουβαλάνε ψήφους που δεν θα υπήρχαν στον συνδυασμό μας. Και με όλους όσους συμμετέχουν θα το κερδίσουμε αυτό, άρα γι’ αυτό θα συμμετέχει και ο Γιώργος Μητσιούλης. Δώσαμε τα χέρια να συμπορευτούμε και τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Είμαι επικεφαλής, και προσπαθώ με το δικό μου σκεπτικό να ενισχύσω τον συνδυασμό.

Εμένα δεν μου είπε κανείς ότι υπάρχει αντίδραση από άτομα του συνδυασμού για τη συμμετοχή του κ. Μητσιούλη. Και σε όλη αυτή την παραφιλολογία εγώ δεν συμμετέχω, ούτε σε ό,τι ακούγεται δεξιά κι αριστερά. Αν κάποιος έχει αντίρρηση, ας το πει δημόσια. Εγώ στην ‘ηλεκτρική’ αυτή καρέκλα έκατσα με σκοπό να ενώσω, όχι να διχάσω».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης