Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος των Τρικαλινών Ιεροψαλτών σε Διεθνές Συνέδριο

ΤΟΠΙΚΑ19.05.2024 | 9:09 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων κ.  Αθανάσιος Γ Δημητρίου κατόπιν προσκλήσεως παρακολούθησε το Διεθνές συνέδριο με θέμα “Η πολιτική ως χώρος έκφρασης των χριστιανικών αξιών στην καθημερινότητα διοργανώνεται στην Θεολογική σχολή του ΑΠΘ το τριήμερο 15 με 17 Μαΐου.

Το συνέδριο συνδιοργανωσαν η Γραμματεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), η Διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Εκκλησιών (CEC), η Επιτροπή των Καθολικών Επισκοπικών Διασκέψεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COMECE), η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και η Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ .

Οι υψηλοί ομιλητές με τις άριστες τοποθετήσεις τους ανάδειξαν τις Χριστιανικές αξίες στην κοινωνία, την πολιτική αλλά  και στις κοινωνικές επιστήμες, καθώς και μέσα στον κόσμο, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην Ευρώπη, έπειτα από την διαπίστωση της απουσίας των κειμένων της ΕΕ από οποιαδήποτε αναφορά στις Χριστιανικές αξίες και τον παραγκωνισμό της Χριστιανικής υπόστασης και της ιστορίας των λαών της Ευρώπης. Το πάνελ των ομιλητών αποτελούνταν από κληρικούς  όλων των ομολογιών και θρησκειών, καθηγητές Πανεπιστημίων της ημεδαπής  και της αλλοδαπής καθώς και βουλευτές νυν και πρώην του Ελληνικού Εθνικού  κοινοβουλίου, της Κύπρου, και άλλων ξένων χωρών, αλλά και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Διδάκτορες κ.α .

Το Γραφείο Τύπου του Σωματείου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης