Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου για το δυστύχημα στα Τέμπη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.03.2023 | 5:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, εκφράζω την οδύνη και τη βαθιά θλίψη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τους ανθρώπους, τα νέα παιδιά που έχασαν τις ζωές τους στο τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών.

Λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν. Με πόνο ψυχής, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια σε όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους. Η σκέψη μας είναι μαζί τους.

Συμπαραστεκόμαστε και σε όσους έζησαν εκείνη την εφιαλτική βραδιά και είναι τραυματισμένοι, με ευχές για γρήγορη σωματική και ψυχική ανάρρωση.

Καλό ταξίδι στα νέα παιδιά, καλό παράδεισο στα αγγελούδια. Η περιοχή μας θρηνεί. Η Ελλάδα πενθεί.

Βασίλης Γιαγιάκος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης