Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΥΣ» ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ12.07.2022 | 1:25 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

«Μπάσιμο» Μαντζανά στον ΑΟ Τρίκαλα

Όλες τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν έντονες διεργασίες γύρω από τον ΑΟ Τρίκαλα, προκειμένου να διασφαλιστεί η επόμενη ημέρα της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Όπως έγινε σαφές στη γενική συνέλευση της Παρασκευής, ο Ερασιτέχνης δε θα μπορούσε να σηκώσει μόνος του το οικονομικό βάρος, τα έσοδα από την αγορά κάθε άλλο παρά σίγουρα είναι , με βάση τη γενικότερη οικονομική συγκυρία.
Οπότε, κάποιοι άνθρωποι, τρεις στον αριθμό, χτύπησαν την πόρτα του πρώην προέδρου του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτη Μαντζανά, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό πούλησε την ομάδα του και αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο.
Ο Μαντζανάς εξ’ αρχής δεν ήταν αρνητικός, περίμενε ωστόσο να δει τις εξελίξεις που θα προκύψουν πρώτα από τη γενική συνέλευση.
Ο ίδιος, γνώριζε πολύ καλά ότι τα χρέη που θα κληθεί να πληρώσει όταν η ομάδα ανέλθει στη SL2 θα ήταν λίγα και διαχειρίσιμα, λόγω και της πολύ καλής σχέσης του με τον Ηλία Αϊβάζογλου, που τον ενημέρωσε σχετικά.
Το θέμα της εμπλοκής του Μαντζανά με τον ΑΟ Τρίκαλα, παρά το ότι ήταν γνωστό σε αρκετό κόσμο, ακόμη και πριν τη συνέλευση της Παρασκευής, δε διέρρευσε για μερικές ημέρες για ευνόητους λόγους.
Για να έχουμε πάντως αίσιο τέλος στο συγκεκριμένο θέμα ο Μαντζανάς θα πρέπει να λάβει γραπτές εγγυήσεις για μία σειρά θεμάτων από τον Ερασιτέχνη. Όπως για παράδειγμα το ότι όταν η ομάδα βγει στη SL2 θα είναι εκείνος που θα πάρει το οκ να την κάνει ΠΑΕ, αλλά και το ότι γενικώς θα μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό της τάξεως των 100 χιλιάδων ευρώ από τον Ερασιτέχνη , τους φιλάθλους και την αγορά.
Ο ίδιος δεσμεύεται να βάλει τα υπόλοιπα χρήματα, προκειμένου η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό στη Γ’ Εθνική και αν γίνεται να πάρει άμεσα την πολυπόθητη άνοδο.
Βέβαια, επειδή στον ίδιο όμιλο υπάρχει και ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα, ίσως γίνει μία προσπάθεια αλλαγής ομίλου, από την ώρα που υπάρχουν τρεις Τρικαλινές ομάδες στον ίδιο όμιλο.
Να σημειωθεί ακόμη ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάκης Ρούσσας που θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος τεχνικός του ΑΟΤ θα είναι εκείνος που θα βρει τους μισούς παίκτες του ρόστερ, ενώ οι υπόλοιποι θα αποτελέσουν προσωπική επιλογή του νέου επενδυτή και πιθανώς θα είναι γνώριμοι αρκετοί εξ’ αυτών από τη θητεία του στον Απόλλωνα Λάρισας.
Περισσότερα θα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα το βράδυ, όταν και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα προκύψει το αν τελικά θα έχουμε συμφωνία που είναι και το πιο πιθανό ή όχι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ