Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Ο Ράμπο… Σιμορέλης και ο Σάκης που τα έβαλε με το Μητσοτακέικο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.06.2018 | 5:58 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Ανεβάζουν στροφές οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για λόγους που μάλλον καλύτερα διαισθάνονται οι ίδιοι και δεν μπορεί να είναι άλλοι από τις εκτιμήσεις για εκλογές εντός του φθινοπώρου.

Έχουμε και λέμε… Ο Χρήστος Σιμορέλης, βγήκε  στον ΣΚΑΙ, πρωί – πρωί και είπε … μολών λαβέ για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν και πήραν άσυλο από τις ελληνικές αρχές και απείλησε με ξύλο τους Τούρκους αν έρθουν να τους απαγάγουν! Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε «να είστε βέβαιοι ότι αν το τολμήσουν θα τους σπάσουμε τα χέρια». Αυτός και ο Ράμπο!!!

Ο έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος δεν επιδεικνύει την ίδια αγριότητα. Ωστόσο, συνεχίζει το «σκληρό ροκ» δηλώσεων εναντίον του Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ίδιος  ανέφερε: «Μοιραίος και άβουλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σέρνεται από τους νεολαϊκιστές και τον άνθρωπο που γκρέμισε την Κυβέρνηση του πατέρα του (τον Αντώνη Σαμαρά) σε πατριδοκάπηλες ρητορείες που αγνοούν το εθνικό συμφέρον των φιλικών σχέσεων με τη γειτονική χώρα και την εξάλειψη των αλυτρωτισμών της…».   Το έχει βάλει στο μάτι το Μητσοτακέικο ο Σάκης. Τρέμε Κούλη, τρέμε Ντόρα…

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ