Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Ο σχεδιασμός – πρότυπο του Χρ. Μιχαλάκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.03.2022 | 7:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το δίδυμο Αγοραστού – Μιχαλάκη δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, ως προς το πλήθος και την αναγκαιότητα των έργων που έχει υλοποιήσει και υλοποιεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του Νομού. Από την πιο μικρή παρέμβαση σε κάθε τοπική κοινότητα, σε εμβληματικά έργα που αλλάζουν τα δεδομένα στην οδική ασφάλεια, τις μεταφορές, τον τουρισμό, την αγροτική ανάπτυξη, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και σε όλες τις εκφάνσεις της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Ο σχεδιασμός από την πλευρά του Χρ. Μιχαλάκη είναι συνεχής, προσαρμόζεται στις ανάγκες που προκύπτουν στην περιοχή μας, με μια διαρκή εξέλιξη που αποτελεί πρότυπο για την στοχευμένενη υλοποίηση έργων στην Αυτοδιοίκηση. Σε συνδυασμό με την στήριξη του Κ. Αγοραστού, ο Νομός τα τελευταία χρόνια κινείται, μέσω των έργων, σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά, παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης