Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Σωτήρης Πέτσας πρώτος σε ορισμούς στη Γ’ Εθνική

ΑΘΛΗΤΙΚΑ23.05.2024 | 9:28 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Σωτήρης Πέτσας είναι ο ανερχόμενος ρέφερι του Τρικαλινού ποδοσφαίρου και αυτό φαίνεται από πολλά σημεία.

‘Οπως για παράδειγμα ότι φέτος ορίστηκε σε περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής από κάθε άλλο διαιτητή, δείγμα της εμπιστοσύνης της ΚΕΔ προς το πρόσωπό του.

Ο Πέτσας έκανε μία εξαιρετική σεζόν, δικαιολογώντας στο έπακρο τους ανθρώπους που σχεδόν κάθε Κυριακή τον όρισαν σε κάποιο παιχνίδι της τρίτης τη τάξει κατηγορίας.

Ωστόσο, για τον Τρικαλινό αξιολογημένο ρέφερι υπάρχουν και άλλα ακόμη πιο σημαντικά, καθώς επελέγη να είναι ένας από τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες στο Final Four της Σούπερλιγκ Νέων, που θα διεξαχθεί προσεχώς.

Μιλάμε για μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση και η παρουσία του Πέτσα εκεί, προφανώς και υποδηλώνει ότι τα καλύτερα έρχονται για τον ίδιο και ενδεχομένως αυτό το Καλοκαίρι να κάνει το μεγάλο άλμα και να βρεθεί στους πίνακες Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης