Κυριακή 26.06.2022 | Εορτάζουν: Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Ο σύγχρονος δάσκαλος διευκολυντής της μάθησης

ΤΟΠΙΚΑ10.10.2019 | 4:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σε συνεργασία την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) και την πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, διοργανώνουν εκπαιδευτική ημερίδα στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, με θέμα :

“Preparing Students for a Complex World with STEM”

“Προετοιμασία μαθητών για έναν σύνθετο κόσμο με STEM”

Εισηγητής θα είναι ο κ. Michael Soskil, διεθνούς κύρους Αμερικάνος παιδαγωγός, ο οποίος το 2017 έχει πάρει το βραβείο των 10 κορυφαίων δασκάλων στον κόσμο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11.00 – 13.30 στην αίθουσα του Δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού (παλιές φυλακές) Τρικάλων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει διερμηνέας.

Ο Michael Soskil (https://www.michaelsoskil.com/) είναι συγγραφέας, προσκεκλημένος ομιλητής διεθνούς κύρους ο οποίος θεωρείται ένας από τους 10 κορυφαίους δασκάλους στον κόσμο. Ήταν δάσκαλος του έτους (2017-18) στην Πενσυλβάνια και φιναλίστ στο Διεθνές Βραβείο «Δάσκαλος 2016», ένα δυναμικός ομιλητής, επαγγελματίας διευκολυντής της μάθησης & ένας από τα πιο αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς στον κόσμο. Ο κ. Soskil θεωρεί ότι οι μαθητές χρειάζονται ουσιαστικές συναισθηματικές συνδέσεις για να μάθουν. Αυτός τους εμπλέκει σε μαθήματα από απόσταση και χρησιμοποιεί την τεχνολογία πολυμέσων για να τους βοηθήσει να συνεργαστούν με άλλους που είναι παθιασμένοι με τα προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Έχει βοηθήσει μαθητές σε πάνω από 90 χώρες να συνδεθούν μεταξύ τους καθώς και με το Διεθνή Διαστημικό σταθμό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης