Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΛΑ ΚΑΝΟΥΤΑ

Ανακοινώσεις διάφορες22.02.2021 | 9:11 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Στις15/2 έφυγε αιφνίδια και πρόωρα από κοντά μας μία συμπατριώτισσά μας. Η είδηση του θανάτου της συντάραξε βαθύτατα ολόκληρη την πόλη.
Με καταγωγή από την Ήπειρο, η Γιούλα Κανούτα ήταν επί σειρά ετών ενεργό μέλος τού Συλλόγου μας, όχι μόνο επειδή ο πατέρας της είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. κατά το παρελθόν, αλλά από γνήσια αγάπη για την ιστορία και τις παραδόσεις της Ηπείρου, συμμετείχε στα χορευτικά τμήματα, αλλά είχε και ενεργή παρουσία και την προθυμία να στηρίξει και να συνδράμει σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή δράση τού Συλλόγου.
Η ευγένεια, το χαμόγελο και η ανιδιοτελής προσφορά είναι λίγα μόνο από τα προτερήματα που τη χαρακτήριζαν. Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, ήταν παρούσα όπου υπήρχε ανάγκη, έτοιμη να βοηθήσει και να προσφέρει, αγωνιζόμενη πάντα για όσους χρειάζονταν βοήθεια και υποστήριξη, με αναμφισβήτητα τεράστια εθελοντική δράση, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.
Καλό ταξίδι, Γιούλα! Από την ημέρα της απώλειάς σου, το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο όχι μόνο για το Σύλλογο Ηπειρωτών, αλλά για ολόκληρη την πόλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης