Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο Βαιόπουλος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ψηφιακό πελματογράφημα σε γνωστό κατάστημα

Χωρίς κατηγορία25.05.2023 | 2:45 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Tρικαλινός βολειμπολίστας Βαγγέλης Βαιόπουλος έκανε πρόσφατα το μεγάλο βήμα της καριέρας του, καθώς μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό, έπειτα από μία πολύ καλή χρονιά στον ΟΦΗ.
Ο Βαιόπουλος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα Τρίκαλα και επισκέφτηκε το γνωστό κατάστημα ορθοπεδικών ειδών “Oxygen”, υπεύθυνος του οποίου είναι ο Χρυσόστομος Ευσταθίου και πραγματοποίησε ψηφιακό πελματογράφημα στον δημοφιλή για τους αθλητές πελματογράφο Analysis Promes Pelma.
O εν λόγω πελματογράφος είναι ιδιαίτερα χρήσιμος ειδικά για αθλητές υψηλου επιπέδου και φυσικά δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το “Οxygen” που διαθέτει όλα τα κορυφαία, τελευταίας τεχνολογίας προιόντα για όσους ασχολουνται με τον αθλητισμό.
Οπότε και η επίσκεψη του Βαγγέλη Βαιόπουλου στο εν λόγω κατάστημα μόνο τυχαία δεν ήταν, ενώ έτυχε της καλύτερης εξυπηρέτησης και στο φινάλε έσπευσε να φωτογραφηθεί με τα κορίτσια του Oxygen, Βάσω και Μάρθα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης