Τετάρτη 06.12.2023 | Εορτάζουν: Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολέττα, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολέτα, Νικόλ

Ο Βαιόπουλος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ψηφιακό πελματογράφημα σε γνωστό κατάστημα

Χωρίς κατηγορία25.05.2023 | 2:45 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Tρικαλινός βολειμπολίστας Βαγγέλης Βαιόπουλος έκανε πρόσφατα το μεγάλο βήμα της καριέρας του, καθώς μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό, έπειτα από μία πολύ καλή χρονιά στον ΟΦΗ.
Ο Βαιόπουλος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα Τρίκαλα και επισκέφτηκε το γνωστό κατάστημα ορθοπεδικών ειδών “Oxygen”, υπεύθυνος του οποίου είναι ο Χρυσόστομος Ευσταθίου και πραγματοποίησε ψηφιακό πελματογράφημα στον δημοφιλή για τους αθλητές πελματογράφο Analysis Promes Pelma.
O εν λόγω πελματογράφος είναι ιδιαίτερα χρήσιμος ειδικά για αθλητές υψηλου επιπέδου και φυσικά δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το “Οxygen” που διαθέτει όλα τα κορυφαία, τελευταίας τεχνολογίας προιόντα για όσους ασχολουνται με τον αθλητισμό.
Οπότε και η επίσκεψη του Βαγγέλη Βαιόπουλου στο εν λόγω κατάστημα μόνο τυχαία δεν ήταν, ενώ έτυχε της καλύτερης εξυπηρέτησης και στο φινάλε έσπευσε να φωτογραφηθεί με τα κορίτσια του Oxygen, Βάσω και Μάρθα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης