Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

O XOTdance στο πιο λαμπερό show της πόλης μας «All About Dance 5» LOVE EDITION

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ05.07.2018 | 6:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με τον πιο πετυχημένο τρόπο έκλεισε ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ την άκρως δημιουργική χρονιά του. Συγκεκριμένα ο XOTdance παρουσίασε το «All  About  Dance 5» LOVE EDITION, μια μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στην αγάπη και τον έρωτα.

Σε ένα κατάμεστο υπαίθριο θέατρο με φοβερή σκηνική παρουσία οι εκατοντάδες χορευτές του ΧΟΤdance ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες καθοδηγούμενοι από τους καθηγητές της σχολής Ραφαέλα Μάνου, Βασίλη Μακρή και Κάτια-Νανά Μάνου. Οικοδέσποινα της εκδήλωσης η  Πλουσία Φαράκη η οποία με μοναδικό τρόπο παρουσίασε τις χορευτικές ενότητες του Love Edition. Πάντα πρωτότυπος ο ΧΟΤdance προσκάλεσε τον γνωστό τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο  και παρουσίασε μαζί του μοναδικά ερωτικά κομμάτια ενώ το φινάλε μαζί του συγκινητικό. Ήταν μια παράσταση που θα την θυμούνται για πολύ καιρό οι θεατές, άρτια οργανωμένη, με φαντασία και την υπογραφή της Ραφαέλας Μάνου η οποία είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του «All about dance 5».  Η δουλειά που γίνεται στον ΧΟΤdance είναι σπουδαία και αναγνωρίσιμη απ’ όλους. Θερμά συγχαρητήρια σ’ όλους τους συντελεστές της παράστασης, δασκάλους, χορευτές, παρουσιάστρια και τεχνικούς που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Χορηγοί του «All About Dance 5 – Love Edition» είναι Baila είδη χορού, Τράπεζα Θεσσαλίας, τα Ζαχαροπλαστεία ΜΕΛΙΣΣΑ, THEMIS TRIKALIOTIS & Co Ανδρικό ντύσιμο, Επιμελητήριο Τρικάλων, Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων, ΑΣΣΟΣ Ταχυφαγείο, ΤΡΟΦΟΖΗΝ Ελ. Μπιλιάλης,  ΈΝΑ & ΚΑΤΙ Γ. Μπουλογεώργος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης