Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο ZEYS TRIKALA στο 6th baby cup 2024

ΑΘΛΗΤΙΚΑ01.06.2024 | 1:27 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Δυναμικό παρόν στο 6th baby cup 2024 έδωσε ο ΖΕΥΣ Τρικάλων, σε μία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στη γειτονική Καρδίτσα την περασμένη Κυριακή 26 Μαϊου.

O ι 40 μικροί αθλητές του συλλόγου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την υπέροχη προσπάθεια τους και μας εξέπληξαν ευχάριστα με την μαχητικοτητα και τον αγωνιστικό ενθουσιασμό τους! Η εμπειρία που απέκτησαν είναι πολύ σημαντική για την περαιτέρω αγωνιστική τους εξέλιξη !
Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και τα συγχαρητήρια ανήκουν στους διοργανωτές των φιλικών αυτών αγώνων τον ΑΣ Τάεκβοντο Καρδίτσας και τον υπεύθυνο Βάϊο Κουκουλέτσο !
Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΣ του συλλόγου και φυσικά στους γονείς των αθλητών για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης