Σάββατο 21.05.2022 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Οδοντιατρικό ιατρείο για ανάπηρους συμπολίτες στο Νοσοκομείο

ΤΟΠΙΚΑ03.10.2018 | 5:35 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Τα άτομα με αναπηρία, αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες. Πολλές από αυτές προκύπτουν από την έλλειψη βασικών υποδομών στη δημόσια υγεία. Όπως στην περίπτωση της οδοντιατρικής κάλυψης, τόσο σε ότι αφορά στη θεραπεία όσο και σε ότι αφορά στην πρόληψη.

Συμπολίτες με βαριά αναπηρία, αναγκάζονται να μετακινούνται για το σκοπό αυτό σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία φτάνοντας συχνά ακόμη και στην πρωτεύουσα. Για το λόγο αυτό, για πρώτη φορά, έγινε μια προσπάθεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων να δημιουργηθεί οδοντιατρικό εξωτερικό ιατρείο για ΑμεΑ.

Το ωράριο λειτουργίας του νέου ιατρείου είναι Δευτέρα & Τρίτη (9:00 – 13:00). Τα ραντεβού θα κλείνονται είτε με φυσική παρουσία στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Γ.Ν. Τρικάλων, είτε τηλεφωνικά στο 2431350742.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης