Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Οι αναπηρικές συντάξεις στο επίκεντρο της συνάντησης Κ. Παπακώστα με τον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ15.03.2022 | 7:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Τρικαλινής Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα με τον Διοικητή του e – EΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή, με κεντρικό θέμα στην ατζέντα της Βουλευτή την επίσπευση των διαδικασιών αναφορικά με τις αναπηρικές συντάξεις.

Η Βουλευτής δεν παρέλειψε να τονίσει την ιδιαίτερη συνεισφορά του κ. Δουφεξή για όσο διάστημα βρίσκεται στην διοίκηση του e – ΕΦΚΑ, ο οποίος έφερε μια σειρά σημαντικών μεταβολών για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Οι τολμηρές πολιτικές που εφάρμοσε σε πολλούς τομείς, μεταξύ άλλων και στην επεξεργασία των αιτήσεων συνταξιοδότησης, έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν καρπούς.

Από μεριάς του ο κος. Δουφεξής την διαβεβαίωσε, ότι το ζήτημα των αναπηρικών συντάξεων, αποτελεί βασική προτεραιότητα του e-ΕΦΚΑ και πως με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία και την συστηματική εργασία, σύντομα θα δρομολογηθούν όσες συντάξεις εκκρεμούν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης