Σάββατο 29.01.2022 | Εορτάζουν: Βαρσιμαίος, Βαρσάμης, Βαρσαμία, Βαρσάμω, Βαλσάμω, Βαλσαμία

Oι καίριες παρεμβάσεις Αιβάζογλου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ29.04.2020 | 1:18 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η χθεσινή τηλεδιάσκεψη της 7μελούς επιτροπής της SL2/FL με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είναι γεγονός ότι δεν έβγαλε κάποια σημαντική είδηση

Ο Υφυπουργός περισσότερο άκουσε τους ανθρώπους που μετείχαν στη διαδικασία, αποφεύγοντας να αποφανθεί τόσο σχετικά με τη συνέχιση ή όχι των πρωταθλημάτων, όσο και σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης, καθώς όπως τόνισε στους συνομιλητές του και τα δύο αυτά ζητήματα αφορούν τη διοργανώτρια αρχή που εκείνη θα αποφασίσει σχετικά.

Θα πρέπει δε να επισημανθεί η δυναμική παρουσία του Ηλία Αιβάζογλου στην τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Α.Ο Τρίκαλα να παίρνει το λόγο και απευθυνόμενος προς τον κ. Αυγενάκη να ζητάει συγκεκριμένα πράγματα, με τις προτάσεις του να είναι εμπεριστατωμένες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «ΕΡΕΥΝΑΣ» ο κ. Αιβάζογλου, ζήτησε κατ’αρχήν λόγω της κατάστασης που έχει περιέλθει το ποδόσφαιρο λόγω κορωνοιού να σταματήσουν οι εισφορές των ομάδων προς το ΙΚΑ για το προσωπικό τους, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι πρέπει όλοι οι σύλλογοι να ενημερωθούν τι μέλλει γενέσθαι με τις τηλεοπτικές συμβάσεις και αν θα τους καταβληθούν τα χρήματα που προβλέπεται για τη φετινή σεζόν σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Ο κ. Αυγενάκης απαντώντας στο κομμάτι αυτό τόνισε ότι δεν κάνει ο ίδιος στην ΕΡΤ, αλλά υπάρχει ο αρμόδιος υπουργός και τα στελέχη που παίρνουν τέτοιου είδους αποφάσεις.

Ωστόσο ο κ. Αιβάζογλου επανήλθε τονίζοντας ότι πρόκειται για συμφωνία που ήδη έχει υπογραφεί εδώ και μήνες με τις ομάδες, άρα πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

‘Ενα ακόμη θέμα που έριξε στο τραπέζι ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα αφορά την οικονομική συνεισφορά στις ομάδες, μέσω κάποια χορηγίας των στοιχηματικών εταιρειών, οι οποίες κερδίζουν από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα, άρα πρέπει και εκείνες με τη σειρά τους να βοηθήσουν την κατάσταση.

Μία πρόταση την οποία αποδέχτηκε θετικά ο Υφυπουργός, αλλά και οι υπόλοιποι συνομιλητές.

Βέβαια, επί της ουσίας δεν πάρθηκε καμία απόφαση και θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη συνάντηση για πιο χειροπιαστά πράγματα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020