Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

ΟΙ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ» ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ. ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ- ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΤΗΡΑΣ Η «ΠΡΩΤΗ»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.08.2022 | 10:42 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Έναρξη προετοιμασίας για τον ΑΟΤ

Σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φετινή προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα, που θα σημάνει και την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των κυανέρυθρων.
Ο Τάκης Ρούσσας και οι συνεργάτες του θα περιμένουν τους παίκτες στις 7 μ.μ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΑΟΤ στην Σωτήρα.
Εκεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας θα χτιστεί ο νέος ΑΟ Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
. Το παρόν στην αυριανή πρώτη θα δώσουν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, καθώς και εκείνοι που ανανέωσαν σε σχέση με πέρυσι.
Παράλληλα, στη Σωτήρα θα βρίσκονται και ορισμένοι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια έκπληξη, δηλαδή να ανακοινωθεί κάποια ηχηρή μεταγραφή κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης.
Επίσης, αναμένεται να βρεθούν στη Σωτήρα και αρκετοί φίλαθλοι , δείχνοντας έτσι τη στήριξη τους στην ομάδα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης