Δευτέρα 26.02.2024 | Εορτάζουν: Ανατολή, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φώτιος, Φώτης, Φωτεινός, Φώτις, Φωτεινή, Φανή, Φένια, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ

Οι μαθητές που διακρίθηκαν στον «Ευκλείδη»

ΤΟΠΙΚΑ08.02.2024 | 5:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με πολλή υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την εξαιρετική επίδοση των μαθητών/τριών μας στον πρόσφατο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ο Ευκλείδης».  Ο διαγωνισμός αυτός, που θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και ανταγωνιστικά γεγονότα στον τομέα των μαθηματικών,  απευθύνθηκε σε μαθητές από όλη τη χώρα για να αναδείξουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους σε ένα πνεύμα αμοιβαίου ανταγωνισμού.

Οι μαθητές/τριες αξίζουν τον θαυμασμό μας για την αφοσίωσή τους και την προσπάθειά τους να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Το επίτευγμά τους είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και αγάπης για την εκπαίδευση. Ταυτόχρονα, η επιτυχία τους αντιπροσωπεύει τον κόπο και την προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας και τη στήριξη των γονέων τους.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η εμπειρία θα τους ενισχύσει και θα τους εμπνεύσει να συνεχίσουν να αναπτύσσονται στον τομέα των μαθηματικών και σε άλλους τομείς της γνώσης. Ταυτόχρονα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς μας για την αφοσίωσή τους στην εκπαίδευση και την καθοδήγηση των μαθητών μας.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι οι ακόλουθοι μαθητές/τριες κατάφεραν να ξεχωρίσουν σε αυτή την ανταγωνιστική περίοδο και θα διαγωνιστούν στην Εθνική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» που θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024.

Οι επιτυχόντες

 1. ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 2. ΝΤΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, 7ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 3. ΤΡΥΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
 4. ΑΜΠΡΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
 5. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 6. ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑ ΣΕΜΕΛΗ-ΙΟΛΗ, Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 7. ΜΠΑΤΑΤΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, 9ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 8. ΣΑΜΟΡΕΛΗ ΑΣΠΑΣΙΑ-ΜΑΡΙΑ, Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ, ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
 9. ΓΚΙΟΛΕ ΜΕΛΙΝΑ, Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ, 4ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 10. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ, 8ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 11. ΜΟΥΖΙΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ, ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ

 

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Παράρτημα Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης