Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Οι μαθητές τίμησαν τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

ΤΟΠΙΚΑ23.03.2024 | 10:05 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ξεκίνησαν χθες το πρωί στα Τρίκαλα οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εθνικό εορτασμό με την κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Ηρώο από τους μαθητές των Τρικάλων

Τους πεσόντες αγωνιστές του Έθνους, που αμύνθηκαν και θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερία της πατρίδας, τίμησαν το πρωί της Παρασκευής, οι μαθητές των σχολείων της πόλης των Τρικάλων, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ηρώου, έναντι της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων, κατάθεση στεφάνων από την μαθητιώσα νεολαία της πόλης.
Στο χώρο του προσκυνήματος παραβρέθηκαν παράγοντες των εκπαιδευτικών διευθύνσεων του νομού, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου, μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων, φοιτητές του πανεπιστημιακού Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, σπουδαστές του ΤΕΕ βοηθών νοσοκόμων του υπουργείου Υγείας, το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Στο νόημα της επετείου αναφέρθηκαν οι διευθυντές εκπαίδευσης κ.κ. Χρήστος Τρικάλης και Αλέξανδρος Καπανιάρης, υπογραμμίζοντας ότι, «αποτελεί υποχρέωση και καθήκον όλων μας να τιμήσουμε εκείνους που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδας».
Στο σύνολο των σχολείων της πόλης των Τρικάλων το πρωί της Παρασκευής διοργανώθηκαν επετειακές εκδηλώσεις με τους μαθητές να τιμούν τους Ήρωες της Ελληνικής Επαναστάσεως.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το μεσημέρι της Δευτέρας με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, όπου την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης